GM Breeders High Fat Hand Feeding Formula 2kg
Kompletné krmivo pre umelý odchov papagájov s vyššími energetickými nárokmi
pre rast a vývoj mláďat papagájov Táto vyvážená a pestrá zmes ingrediencií
bola starostlivo testovaná a vybraná tak, aby spĺňala najlepšie a najzdravšie
prirodzené požiadavky na kŕmenie mláďat od prvého dňa až do odstavenia.
Zloženie: Mletá kukurica, mletá pšenica, kukuričný lepok, sójová múčka,
ovsená krupica, lúpaná slnečnicové semená, sójový olej, pšeničná múka,
lúpaná podzemnica olejná, sušená červená repa, sušené pivovarské kvas vápenatý,
L-lyzín, DL-metionín, L-threonín, vitamín A, vitamín D3, vitamín E, rozmarínový extrakt,
kyselina citrónová, vitamín K, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B3, vitamín B5, vitamín B6,
vitamín B7, vitamín B9, vitamín B12, vitamín C, cholínchlorid, síran sodný, seleničitan sodný,
jodičnan vápenatý bezvodý, síran meďnatý pentahydrát, uhličitan železnatý,
oxid zinočnatý, oxid manganatý, BHT, výťažky z aromatických a f
ytogénnych rastlín (aníz, horčica, horčica, medovka lekárska, tymián, mäta pieporná,
klinčeky, triesloviny z dubovej kôry), tráviace enzýmy (endo-1,4-beta-xylanáza), probiotiká (Bacillus subtilis).
Analytické zložky: Hrubý proteín 22%, hrubý tuk 16%, hrubá vláknina 5%, hrubý popol 5%, vlhkosť 10%.
Nutričné doplnkové látky: Vitamín A 15000 oi/kg, vitamín D 1650 oi/kg, vitamín C 60 mg/kg, vitamín E 200 mg/kg, vápnik 1,0 %, fosfor 0,7 %.
Kŕmny návod: Krmivo zmiešajte s teplou (50 °C) dojčenskou alebo prevarenou
vodou a to v pomere podľa tabuľky nižšie. Na kŕmenie používajte lyžičku, striekačku,
alebo sondu. Teplota kŕmnej zmesi by mala mať teplotu 40 - 42 °C.
Vek mláďat (dni) Krmivo Voda
0-2 1 diel 6 dielov
3-5 1 diel 3 diely
6-odstav 1 diel 1,5-2 diely
Skladovanie: Skladujte v suchu a chlade. Vyvarujte sa skladovaniu na svetle.
Po otvorení spotrebujte do 30 – 45 dní. Pre dlhšiu dobu skladovania uchovávajte v chladničke alebo mrazničke.
Dodatočné parametre
Kategória: | Dokrmovacie zmesi pre papagáje |
---|---|
Hmotnosť: | 2 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár